+36 20 218 2434 info@active-media.hu

Dunakavics Étterem és Rendezvényközpont

Amikor átvettük a Dunakavics étterem és rendezvényközpont üzemeltetését, az első időszak azzal telt, hogy a 2013-as árvíz okozta rombolás után újjáépítettük a helyet. Ekkor nyerte el a belső tér földszinti része és a 6 bowling pálya a mostani formáját. Persze nagyon fontos számunkra, hogy mindig tudjunk megújulni, így folyamatosan csinosítjuk, bővítjük a Kavicsot. Az évek alatt a fenti terem 200 nm-re bővült, 120 fő befogadására alkalmas térré nőtt, a terasz beépült, a kertbe játszótér, petang, csocsó, valamint három tűzrakó hely költözött. Büszkék vagyunk rá, hogy a hatalmas zöld, füves-fás-virágos terület, mint egy óázis fekszik a Római part szívében.

A Dunakavics különlegessége, hogy megtartva a családias érzetet 10 főtől 600 főig képes vendégeket fogadni, saját parkolóval rendelkezik és egészen különböző belső terekkel. A parkettás, akár több részre tagolható, klimatizált különterem, illetve a lenti éttermi rész, a fedett terasz és a kert kiválóan alkalmas családi, valamint vállalti rendezvények, esküvők befogadására. Gyermek- és kutyabarát helyként fontos számunkra, hogy fiatal kis vendégeink is jól érezzék magukat, ezért gyereksarok, játszótér, gyermekszék, pelenkázó várja a legapróbbakat is. Étlapunk az egyszerű, de finom elvét követi, célunk az, hogy aki nálunk rendel, az megfizethető árakon hazai ízekre találjon.

Üzleti kilátások

Mi a Dunakavicsban a folyamatos nyitvatartásban, a stabil háttérben, a kiegyensúlyozott szolgáltatási színvonalban és mindenek előtt a munkatársainkban hiszünk. Valljuk, hogy a kedvesség lehet belülről fakadó és őszinte, ez pedig egészen másfajta élményt hoz vendégeink számára. 2022-ben sokfajta élményprogramot tervezünk. Életmese színházi estekkel, táncos programokkal, élőzenei koncertekkel, és gyermekrendezvényekkel várjuk a hozzánk érkezőket.

Miért v álasztottuk az Active médiát – több mint 20 éves személyes kapcsolat, megbízhatóság, korrekt ár és rugalmas elszámolás miatt.