DIAZ Beauty&Shape

Diaz Beauty & Shape – Infrashape Szalon – 1111 Budapest, Vak Bottyán u. 4.

Amikor elhatároztuk, hogy infrashape szalont szeretnénk, mindenképp olyat szerettünk volna, ami más egy kicsit mint a megszokott (nem csak bemegyek, leedzek, kijövök). Maximalista létünkre legfontosabb célunk vendégeink öröme, elégedettsége és a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálása egy tiszta, kulturált és szép környezetben. A mi szalonunknak szíve van, vendégeink edzésre jönnek, de mégis kikapcsolódva teszik ezt egy különleges atmoszférában.

Hiszünk abban, hogy egy fecske igenis csinálhat nyarat!Az edzésről:

Az Infrashape Horizontal egy legújabb generációs fekvőkerékpár kapszula, mely hatásos a plusz kilók ellen, hatékony a cellulit ellenAz edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.).

 

Miért egyedi?Szalonunk egyedi a piacon:

– A Budapesti piacon az egyik legkedvezőbb árakkal dolgozó szalon

-Frekventált helyen Budán-kényelmes online foglaló rendszer-Egyedi kedvező bérletek-3 gép-Garantált kedvesség, mivel maga a tulaj fogadMiért az ActiveMedia?Ezért választottam az ActiveMedia-t:-Szerettem volna offline is hirdetni a piacon.– A sparban a vásárlók korosztálya, ugyanolyan mont a szalonban a vendégeink korosztálya.-Hatékony offline hirdetés, mindig szem előtt