+36 20 218 2434 info@active-media.hu

BARABÁS INGATLAN

A BARABÁS Ingatlan 2021. októberében indult, több mint 10 év az ingatlanpiacon szerzett tapasztalat alapján, hiszen én már 2009 óta dolgoztam ingatlanközvetítőként, 2016 óta irodavezetőként egy országos hálózatnál.

A 2021-es év hozta el számomra az önállósodás gondolatát, az évek alatt összegyűjtött ötleteimet, elképzeléseimet szerettem volna már egy önálló márkanév alatt összpontosítani és kisebb, családiasabb, de maximálisan naprakész irodaként foglalkozni az Ügyfeleinkkel.

Fontos számunkra, hogy a nálunk még csak érdeklődők és a már megbízást is adó Ügyfeleink is teljeskörű tájékoztatást kapjanak a lehetőségeikről, a számukra megfelelő megoldásokról és nem akarunk senkit belehajszolni sem egy elkapkodott eladásba sem pedig vételbe.

Évek óta együtt dolgozunk egy rutinos hitelközvetítő szakemberrel, aki ugyanilyen mentalitással dolgozik, így mi is nyugodtan küldjük hozzá a hitelfelvételt igénybe venni kívánó Ügyfeleinket.
Fontos elmondanom, hogy érdemes ezzel kezdeni és csak utána elindulni ingatlant nézni, vásárolni!

A lelkes ingatlanközvetítő Kollégáim is sokat hozzá tudnak tenni a minket megbízó Ügyfeleink kiszolgálásához, hogy megfelelő szolgáltatást kapjanak.

A hosszútávú célunk is a minőség megtartása, egyszerre mindig csak annyi Ügyfélnek, amennyit biztosan megfelelően tudunk kezelni.

Leginkább eladó új és használt lakóingatlanokra specializálódtunk.

Elsődleges működési területünk: XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXIII. kerületek és az ezeket körülölelő pesti agglomeráció, mely területek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a kertes, zöldövezetbe vágyó emberek körében.
Az utóbbi időben sok új építésű ingatlant is hirdetünk, értékesítünk, több kivitelezővel ápolunk már évek óta jó kapcsolatot.

Úgy érezzük ez az év még a használt ingatlanok mellett nagyban az új építésű ingatlanokról szól majd, több állami támogatás év közbeni és végi megszűnése miatt.

Hamarosan elindul egy Soroksári 4 lakásos fejlesztés, ami csak a mi közreműködésünkkel kerül értékesítésre, így ehhez saját weboldalt készíttetünk és sok egyéb marketing eszközzel hirdetjük majd.

Úgy gondolom hiába az online csatornák egyre nagyobb térnyerése az emberek nem csak onnan kapnak impulzusokat, fontos az offline jelenlét is, például egy bevásárlás során is meg lehet ragadni a figyelmüket, ehhez kiváló partner az ActiveMedia. A megbízóink felé is jó referencia, ha látják, hogy mindent megteszünk a sikeres értékesítésért és igyekszünk minél több embert elérni ehhez.

www.barabasingatlan.hu